Magunkről
Édes sütik
Esküvői torták
Figurás torták
Grillázs torták
Ünnepi torták
Exkluzív torták
Sós sütik
Üzleteink
Főoldal
A menyasszonyi torta
Legtöbbünk életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény: saját esküvőnk. Minden párnak van egy álomtortája, melyre ha rátaláltak tudni fogják. Ez a torta lesz az, ami legjobban foglyul ejti őket- érzéseik végső kifejezése életük legfontosabb napján. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az általunk kínált torták széles választékával.
bernath_cukraszda143003.jpg
Esküvői torta hagyományai
Manapság az esküvői torták kisebb remekművek, akár hétemeletesek is lehetnek. Az emeletes tortáknál általában minden szintnek más az íze. A torta tetejére egy kis esküvői párt szoktak helyezni porcelánból vagy marcipánból ezzel is szimbolizálva a neves eseményt amelyre készült.
Mire figyeljünk az édességek megrendelésénél?

Emeletes torta rendelése esetén nézzük meg, milyen állványokkal rendelkezik a cukrászda és válasszuk ki a nekünk leginkább tetszőt. Előre tisztázzuk, hogyan jut el a torta a vacsora helyszínére! Vállal a cukrászda kiszállítást vagy nekünk kell gondoskodni arról, hogy épségben megérkezzen a torta? A megfelelő tárolást is készítsük elő: lehetőleg hűtött, de legalábbis hűvös helyre kerüljön a sütemény a fogyasztásig. Mi vállaljuk ennek lebonyolítását!
Ha a mostanság oly divatos élő virág díszítést javasolják, ügyeljünk arra, hogy csak az állványra kerüljön növény, a süteményre ne. (Gondoljunk a higiéniára, a rovarokra, vegyszerekre…) Szerencsésebb, ha a tortadísz marcipánból, cukorból vagy más ehető finomságból készül. A mennyiség és a sütemények milyenségének meghatározásánál vegyük figyelembe a násznép összetételét, létszámát. Több férfi esetén inkább az aprósütemények fogynak majd, sok gyerek esetén pedig a torták. A cukrászdában a szakemberek segítenek a pontos összeállításban.
bernath_cukraszda143001.jpg
Esküvői torták
9231 Máriakálnok, Templom u. 35.
Tel: 96/214-483
E-mail:
info@bernathcukraszuzem.hu
Bernáth Cukrászüzem
és Cukrászda
Aktuális
Érdekességek